OVER ONS

Benny Mintjens - FOUNDER

Naast +35 jaar ervaring in de ondernemerswereld is Benny aandeelhouder en investeerder in meerdere vennootschappen.

Door de vastgoedknoop te ontwarren is deze flexibele en risicovrije participatiemogelijkheid tot stand gekomen. Nu geeft hij investeerders en participanten de kans om mee te genieten van zorgeloze investeringen met een gegarandeerd, vast en bovengemiddeld rendement.

Hij heeft een drive om andere te helpen naar financiële zekerheid en het bekomen van een passieve vorm van inkomen.

Karim Tousbih - PARTNER

Karim is een jonge en energieke ondernemer met grote affiniteit voor de vastgoed- en financiële wereld. Met een sterk netwerk in de vastgoedwereld weet hij steeds de pareltjes te vinden die zorgen voor een uitzonderlijk rendement.  Naast vastgoed is Karim actief als freelancer in B2B bedrijfsontwikkeling.

 

"Samen met Benny en Lennert staat Karim voor jou als participant klaar om je te begeleiden bij de unieke investeringsopportuniteiten van Smart Investing Solutions"

Lennert Gielen - PARTNER

Lennert is oprichter en zaakvoerder van de fitnessketen genaamd BeweegCoach. Gedrevenheid, eerlijkheid en volledige transparantie staan bij hem centraal in het coachen van zijn cliënten en het aansturen van zijn team. Naast de sportwereld is Lennert erg thuis in de wereld van het vastgoed waar zijn echte passie en drive ligt.

“Samen met medevennoot en oprichter Benny Mintjens en Karim Tousbih hebben we een oplossing bedacht voor het gekende verlieslatende spaarboekje”.

Ons doel is om participanten te laten genieten van een zekere, flexibele investering met een bovengemiddeld en vast rendement, dit kunnen we realiseren door onze unieke investeringsaanpak.

WIE ZIJN WIJ?

WAT MAG JIJ ALS INVESTEERDER VERWACHTEN?

Ja, ik wil mijn vermogen beschermen!